Overnatting på Hvar

Hotel Croatia ***

hvar_hotel_croatia (3)

Bare noen meter fra sjøen ligger Hotel Croatia – et hotel på middels størrelse innpakket i en nydelig bygning fra 1930-tallet omringet av vakre og fredfulle hager. Rommene er enkle og gammeldagse. Mange av de dyrere rommene har utsikt over havene og sjøen. Hotellet inneholder også en sauna. Hotel Croatia er et hyggelig hotell som blant annet er anbefalt av Lonley Planet.

Riva Hvar Yacht Harbour Hotel ****

Riva Suncani_Hvar0405

Dette lukseriøse hotellet er en veteran i Hvars hotellhistorie. Hotellet er 100 år gammelt og har 54 små rom dekket med bilder av gamle filmstjerner. Rommene har også glassvegger mellom soverom og bad. Rom 115 og 215 er de største rommene. Hotellet ligger perfekt til ved havnen – hvor du ser rett ut på yachtene som glir forbi.

Aparthotel Pharia ***

Aparthotel Pharia hvar

Aparthotel Pharia ligger bare 50 meter fra stranden og tilbyr moderne og stilfulle rom med utsikt over Adrianerhavet eller haver med oliventrær. Gjestene kan nyte en stor frokostbuffet og slappe av i en stor terrassehage. Hvar by ligger ca. 15 minutter unna i gangavstand langs strandpromenaden – hvor du finner mange kafeer, barer og restauranter.

The Palace Hvar ***

the palace hvar

The Palace ligger noen minutter unna festningen på Hvar. Hotellet har 74 rom med minibar og flatskjermer. I tillegg tilbyr hotellet en spa-avdeling, sauna, badebasseng og en fin restaurant.