Restauranter på Hvar

Konoba Menego

konobamenego

På trappen ovenfor Den Hellige Ånds kirke i en bratt bakke ligger det rustikke huset som huser restauranten Konoba Menego. Lokalet er pyntet med antikviteter fra Hvar og betjeningen bruker tradisjonelle antrekk. Servicen er hyggelig og det marinerte kjøttet, osten og grønnsakene er tilberedt på den gamle kroatiske måten. Prøv gjerne også den lokale vinen.

Luna

luna

Når du har klatret opp “stairway to heaven” til takterrassen og til de lystmalte veggene, finner du restauranten Luna – et artig sted som skiller seg ut fra de ellers tradisjonelle og eksklusive restaurantene på Hvar. Menyen består av gode retter som gnocchi med trøfler og pasta med sjømat og vin.

Macondo

macondo-hvar

I en smal bakgate ovenfor torget lager restauranten Macondo fantastiske fiskeretter. Her fåt du både fiskepaté, blekksprutsalat og mange hovedretter med nydelig fisk.

Paradise Garden

pardise garden hvar

Dette spisestedet, som ligger noen trapper opp fra katedralen i Hvar by tilbyr nydelige retter som spagetti med sjømat og hovdretter med grillet og kokt fisk. Her finnes det også bord utendørs på en vakker terrasse.

Yaksa

yaksa hvar

Ekslusiv restaurant som mange besøker på grunn av maten, men også på grunn av ryktet om å være stedet for å se og bli sett på Hvar. På baksiden av restauranten er en vakker hage og maten er utmerket. Den mest populære retten er hummer.